Gönül Elçileri yüzleri güldürecek GÜNCEL

Gönül Elçileri yüzleri güldürecek

Gönül Elçileri yüzleri güldürecek

Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik ve dernek üyeleri, Sakarya’da bir dizi resmi kuruma ziyaret gerçekleştirerek sosyal hizmet, eğitim ve benzeri alanlarda iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Yapılan görüşmelerde yeni projeler üretme ve toplum yararına çalışmalar yürütme konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Dernek üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü İbrahim İkiz, Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şakir Alar ve Erenler Belediyesi ile İŞKUR Hizmet Noktası Sorumlusu Emin Işıl ile bir araya gelerek sosyal hizmet alanında nasıl projeler üretilebileceği konusunda görüştü. Bu kurumların destekleri ve fikir paylaşımları için teşekkür eden Dernek Başkanı Bülent Dik, “Allah hizmet için bizlere bu şehre katkıda bulunmayı nasip etsin,” diyerek temennide bulundu.

Başkan Bülent Dik ve dernek üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sakarya İl Müdürü Mehmet Uçar’ı makamında ziyaret etti. Derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunulan görüşmede, ortak projeler geliştirilmesi ve destek alınması konusunda fikir birliği sağlandı. Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği, duyarlı ve özverili hizmetleri dolayısıyla İl Müdürü Mehmet Uçar’a ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesine teşekkür etti.

Dernek üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Eğitim ile Rehberlik Hizmetleri Müdürü Türker Erol Özen’i ziyaret ederek engelli çocukların eğitimi üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gerekli destek ve projeler konusunda görüşülen ziyarette, Milli Eğitim Bakanlığı ailesinin duyarlı ve özverili çalışmaları için teşekkür edildi.

Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri son olarak, Sakarya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Volkan Toker’i makamında ziyaret etti. Sıcak ev sahipliği için teşekkürlerini ileten dernek üyeleri, ileride hayvan refahı ve benzeri konularda ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirterek; “Her projede görev almaya hazırız,” mesajını verdi.